Werkbedrijf

Bezorg senioren een fijne dag en werk aan je eigen toekomst

 

Werkzaamheden

In het werkbedrijf werken vrijwilligers, mensen met een participatiebaan en mensen met werkmatige dagbesteding samen om een bijdrage te zijn aan het leven van senioren uit de wijk.

Activiteiten

Keuken

Help je mee met het organiseren van het sjoelen, kegelen, bingo, feestmiddag en vele andere activiteiten? Samen zorgen we voor een fijne dag voor senioren uit de wijk.

We koken en bedienen dagelijks een voedzame maaltijd voor senioren uit de Oosterparkwijk.

Receptie

Tuin

Het receptieteam zorgt ervoor dat iedereen een warm welkom krijgt en zijn weg kan vinden in het Oosterparkheem.

Als het seizoen losbarst zijn wij druk in de moestuin bij het Oosterparkheem aan de slag. Je bent welkom om te helpen.

Locaties

Oosterparkheem

In de echte volksbuurt Oosterparkwijk in Groningen ligt het Oosterparkheem. We organiseren hier dagelijks activiteiten en koken dagelijks een lekkere maaltijd voor senioren uit de wijk. Kom je ons helpen?


Floreshuis

In de Korrewegwijk ligt buurtcentrum Floreshuis. We organiseren hier activiteiten voor senioren uit de wijk. Ook gaan we bezoek bij eenzame senioren. Wil jij de senioren in de Korrewegwijk een fijne dag bezorgen? Neem contact op met Saame.


Collega’s worden?

Werkmatige dagbesteding

Participatiebanen

Vrijwilligerswerk

Ontvang jij een wajong, wao of wia? Bij ons kun je werken op een manier die bij jou past. Wil je graag een bijdrage zijn aan het leven van senioren uit de wijk en tegelijkertijd werken aan je eigen toekomst? Bij Saame ben je op de juiste plek.

Meer informatie

Ontvang jij een bijstandsuitkering en ben je 27 jaar of ouder? Dan is een participatiebaan misschien iets voor jou. Je doet werkervaring op met behoud van uitkering.

Wil jij graag een steentje bijdragen aan het welzijn van senioren uit de wijk. Bij Saame kun je op een betekenisvolle manier aan de slag. Zo vaak en wanneer je wilt.

Aanmelden