Over ons

 

Een verschil maken in het leven van anderen

Een verschil maken in het leven van anderen is een prachtige manier om het leven van anderen een stukje mooier te maken en tegelijkertijd dat van jezelf. Je helpt een ander en houdt er zelf een goed gevoel aan over. Daar gaan wij voor.

Saame helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wat wil jij bereiken? Saame helpt jou om jouw doelen te bereiken. Naast persoonlijke gesprekken kun je maandelijks meedoen aan workshops die jou helpen met jouw professionele, persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen senioren

Vrijwilligers, mensen met een participatiebaan en mensen met werkmatige dagbesteding zorgen dat senioren niet alleen hoeven te eten door een gezamenlijke maaltijd voor ze te koken. Ze organiseren dagelijks activiteiten voor senioren uit de wijk en verzorgen leuke uitstapjes.

Senioren helpen kinderen

Samen een tekening maken, een voorlees-ochtend en het organiseren van kinderfeestjes voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Senioren maken op allerlei manieren het verschil in het leven van kinderen uit de wijk.

Kinderen helpen senioren

Kleine klusjes in huis uitvoeren voor senioren die dat zelf niet meer kunnen, een kerstdiner organiseren voor eenzame senioren en senioren een leuke dag bezorgen met moderen spelletjes. Kinderen en jongeren uit de wijk helpen senioren op verschillende manieren.

Een bijdrage zijn aan Saame

Wilt u op op een of andere manier een bijdrage zijn aan de projecten van Saame? Neem dan contact met ons op.