Sociale Huishoudelijke Hulp in de praktijk: metamorfose in de tuin

Veel mensen die lichamelijke klachten ervaren vinden het lastig om hun tuin te onderhouden. Ons tuin- en klussenteam staat klaar voor deze mensen om ze te helpen in en om het huis. Voor stelselmatig onderhoud kunnen mensen lid worden van Sociale Huishoudelijke Hulp (wanneer zij een indicatie hebben bij de WMO).

Bij een mevr. in de Hoogte hebben we de tuin een ware metamorfose gegeven. De jongens van het tuinteam hebben bloed, zweet, noch tranen vermeden om de tuin klaar te krijgen voor het geplande tuinfeest. Alhoewel de tuin er klaar voor was liet het weer het helaas afweten…

Om de tuin helemaal naar wens te maken gaan we het terrasje uitbreiden. Hopelijk is het weer volgend jaar ook goed gestemd.

Kent u iemand in uw (professionele) netwerk voor wie Sociale Huishoudelijke Hulp een bijdrage kan zijn aan zijn of haar dagelijks leven? Kijk op de website voor meer informatie. Wilt u graag flyers ontvangen? Stuur ons een mailtje (info@saame.nl) en we komen graag een keertje langs.