Sociale Huishoudelijke Hulp zoekt een maatje voor eenzame man (80)

Een meneer van rond de 80 uit Paddepoel is op zoek naar een maatje waar hij dagelijks gezellige dingen mee kan doen; niet te ingewikkeld, maar gewoon gezellig koffie drinken, even bij elkaar buurten, een wijntje drinken, samen koken. Het liefst iemand in de omgeving van Paddepoel.

Bent u of kent u iemand die het leuk zou vinden om op een vriendschappelijke basis gezellige dingen te ondernemen? Bel ons (050 211 2944) of mail ons (info@saame.nl) voor een kennismakingsgesprek.

Sociale Huishoudelijke Hulp is een dienst van Saame (in samenwerking met IederZijnWerk) waarbij naast de professionele schoonmaak van uw huis ook alle tijd en ruimte is voor een gezellig praatje, een wandeling of andere sociale dingen waar u behoefte aan heeft. Een klusje in de tuin of computerhulp is ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.saame.nl/socialehuishoudelijkehulp