Sociale Huishoudelijke Hulp voor mensen met eenzaamheidsklachten

Veel mensen hebben behoefte aan wat vaker een praatje met iemand te kunnen maken, vaker een bekend gezicht over de vloer te krijgen of vaker een frisse neus halen met iemand die ze kennen. Kortom aan meer gezelschap. Zeker als mensen hulpbehoevend worden wordt het lastiger om sociale contacten te onderhouden. Mensen zijn vaker alleen dan ze zouden willen. Dat is een vervelend gevoel. Daarom hebben Saame en Iederzijnwerk Ambulant de handen ineen gestoken om Sociale Huishoudelijke Hulp in het leven te roepen.

Wat is Sociale Huishoudelijke Hulp?

Wilt u niet alleen een schoon huis, maar ook een gezellige middag? Dat kan met Sociale Huishoudelijke Hulp. Sociale Huishoudelijke Hulp is een vorm van Huishoudelijke Hulp waarbij er naast de professionele schoonmaak (via Iederzijnwerk Ambulant) genoeg tijd en ruimte is om gezellig een spelletje te spelen, te kletsen of te wandelen. Wat u maar wilt. Het kost u niets meer. Er komt namelijk ook een vrijwilliger van Saame mee.

Meer weten over Sociale Huishoudelijke Hulp?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Klik dan hier.